Többlakásos társasház - Munkásotthon utca
Az épület a IV. kerület frekventált pontján, az Árpád út – Erzsébet utca – Munkásotthon utca által határolt területen található.
A tervezési program pinceszint + földszint + 4 emeletes + tetőtér beépítés 61 lakást és a földszinten 2 db üzlethelyiséget tartalmazó épület tervezésére szólt.

A szomszédos épület földszintjének kialakításához is igazodva a parkolókat magába foglaló garázsszint készül. Tekintettel a telek méretére a bal oldali oldalhatár mentén szabályos lehajtó rámpa lesz. A pinceszinten 41 parkoló állás helye alakítható ki, a további 25 parkolót a földszinten biztosítjuk, 3db mozgássérült parkolóval.

Az épület egy összefüggő tömeget alkot, homlokzatán egybefüggő loggiákat takaró keretezéssel. Földszintjén üzletek, kiszolgáló funkciók és parkolók, valamint tárolók kerültek elhelyezésre. 1-4 emelet azonos kialakítású, kisebb eltérésekkel, pl.: 1. emeleten franciaerkélyek létesülnek az Erzsébet utca felé, a többi szinten 1,00 m-es kiugrású erkélyek. A tetőtérben nagyobb penthouse lakások készülnek, összesen 9 db.

A telek belsejében kis üde zöldfelületet alakítunk ki. A tetőkert lakásokkal határos részein előre kialakított magán kertrészek létesülnek, melyek a lakással együtt kerülnek értékesítésre.